Predatordagen bij IYS Hengelsport

De gesloten tijd is nog maar net begonnen maar het begint bij de mannen van IYS in Katwijk  al weer te kriebelen. Om de aankomende opening van het roofvisseizoen te vieren organiseren zij op 28 mei dan ook de IYS predatordag!

Een leuke informatieve dag met onder andere een clinic van twee vissers uit de DSA- streetfishingcompetitie. Erik-Jan Guijt en Dennis Nijenhuis van het Konger Fishing Team, als 3de en 18de geëindigd, geven de clinic en zullen daarna anderhalf uur lang tips geven aan de waterkant terwijl jullie zelf staan te vissen. Daarnaast zijn ze nog bezig met enkele mystery guests voor de wedstrijd die in de middag wordt georganiseerd maar daarover later meer.Op zaterdag 27 mei organiseren ze ook nog een “prepdag” in de winkel. Iedereen die zich heeft ingeschreven mag dan gebruik maken van de 20% kortingsactie! Ook zijn Erik-Jan en Dennis in de winkel aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Of je nu net begint en een leuk setje wilt aanschaffen of nog even snel je voorraad kunstaas moet aanvullen, een ideaal moment om gezellig langs te komen in onze winkel!

Meld je aan via het contactformulier op de website met bericht “IYS predator dag”. Zij vragen €5,= inschrijfgeld maar geen zorgen, dat maken we goed met een leuke goodiebag aan het einde van de dag. Na de inschrijving sturen we je een link toe naar een enquête waar je mag kiezen tussen 4 locaties voor de predatordag: Haarlem, Alkmaar, Amsterdam of Katwijk en omgeving.

Het contact formulier vind je hier: https://iys-hengelsport.nl/contact/Terug

15-04-2017
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank