Maes Dirk pakt de winst bij de Zonnebaars

Ook de leden van de Zonnebaars uit Weelde (B) zijn weer vertrokken voor een hopelijk boeiend en visrijk seizoen 2017. Zij betwisten sinds jaar en dag hun clubwedstrijden op diverse wateren in Nederland en Belgie. Naar gewoonte werd er zondag gestart op de rivier De Maas bij Doeveren  (Nl).

De vangstberichten van de laatste weken op de Maas waren zeer verschillend van dag tot dag en van plaats tot plaats en het werd dus een beetje afwachten wat het zou worden.Het werd uiteindelijk geen echte kermis maar toch werd er hier en daar nog een behoorlijk visje gevangen.

Dirk Maes op 9 tikte uiteindelijk als eerste aan in het A-vak en won de wedstrijd algemeen met 14.050 gr. Tweede in dit vak werd Danny Franck met 4.350 gr die net  Lucien Gisquiere, met 4.050 gr, voor bleef.

Het B-vak kwam op nr 22 op naam van King King Karel Matthys met 10.020 gr. Hier werd Raf Van Den Bergh 2de met 6.480 gr voor Karel Claesens goed voor 3.560 gr.  Ook voor onze 2de wedstrijd trekken we naar de Maas, Hagoort wordt dan de place to be.
Terug

12-04-2017
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank