UPDATE Lake Omania

Vanaf 14 maart gaat Lake Omania van start, een unieke competitie waar veel van verwacht wordt. Nog een paar weken en dan begint de inschrijving, vanaf 04 januari, voor het unieke evenement “Lake Omania”. Als wedstrijdleiding willen we nog even een aantal dingen toelichten zodat er straks geen misverstanden kunnen ontstaan.
 
Diegene die zich vanaf 4 januari opgeeft doet dat per koppel en per email, dus NIET als team of voor meerdere koppels tegelijk! Men geeft zich op voor de hele competitie en verplicht zich dan ook voor het betalen van de desbetreffende wedstrijden!
 
De betaling wordt gedaan per wedstrijd aan de zaal, dus niet alles in een keer, want als men zich bij de eerste drie vist hoeft men niet te betalen voor de daarop volgende wedstrijden. Ook is er de mogelijkheid om 1 keer te wisselen van koppelmaat. Daarentegen moet er dus ten alle tijden 1 van de opgegeven koppelnamen deelnemen.
 
De namen die opgegeven worden bij de inschrijving, alleen die mogen deelnemen aan de grote finale. Enkele dagen na de inschrijving zal er een lijst geplaats worden op Matchfishing.nl met de daarop deelnemende koppels zoals die bij ons op tijd en datum zijn binnengekomen. De koppels die niet zijn geselecteerd krijgen hiervan bericht per mail. Dus als de tijd van het verzenden vanuit uw mailbox niet overeenkomt met de tijd zoals wij die binnen krijgen, kan dat kloppen want de tijden staan nooit gelijk aan elkaar. Op deze manier is het ter alle tijden het eerlijkst! Als er dingen gebeuren die niet vermeld staan in ons reglement dan beslist de wedstrijdcommissie.
 
Naar een locatie voor het loten wordt nog gezocht want bij een uniek evenement hoort ook een unieke locatie. Dit zal op matchfishing.nl bekend gemaakt worden ruim voor de eerste wedstrijd.

De wedstrijdcommissie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of dergelijke die te maken hebben met de wedstrijd “Lake Omania”.

Klik en surf naar de complete info over de wedstrijdserie

  


Terug

14-12-2009
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank