Geslaagde SNB ledenvergadering in Bilthoven

Op zaterdag  1 april stond de jaarlijkse ledenvergadering van de SNB op de agenda. Plaats van handeling was het gebouw van Sportvisserij Nederland in Bilthoven. Het was een geslaagde vergadering waarin weer veel punten aan de orde kwamen. Naast het gebruikelijke “vergader gebeuren” zoals financiële stukken, verslagen en bestuursbenoemingen, werd ook afscheid genomen en er was na afloop een lezing.

 

Tijdens de vergadering namen we afscheid van Gert-Jan Rebel als bestuurslid. G.J. zal nog wel bezig blijven in ons promotieteam, maar als bestuurslid en als organisator van onze beroemde praktijk visdagen stopt Gert-Jan na vele jaren actieve dienst. Voor zijn inzet danken wij hem natuurlijk hartelijk. Voorzitter Ingmar Boersma deed dit met een kort dank woord en natuurlijk, zoals dat binnen de SNB goed gebruik is, met een passend cadeau. Gert-Jan ontving een schitterende Shimano Zodias Casting hengel om te werpen met grotere spinnerbaits, swimbaits, jerkbaits en eventueel het trollen daarvan. Een mooie kwaliteitshengel uit het nieuwe Japanse programma van Shimano.

 

Digitale Snoekerijen

De afgelopen periode heeft de vormgever van de SNB alle oude edities van ons magazine Snoekerijen gedigitaliseerd. Ons erelid Ton Wels was één van de weinigen, zo niet de enige, die alle nummers vanaf editie 1 in zijn bezit had. Hij was bereid deze uit te lenen op voorwaarde dat hij ze onbeschadigd weer retour zou ontvangen. Tijdens de vergadering konden we hem de bladen weer in prima staat teruggeven. Inmiddels zijn alle Snoekerijen in digitale vorm omgezet. Daarover binnenkort meer. Natuurlijk bedankten we Ton voor het lenen, onderstreept met een lekker flesje hartversterking.

 

Lezing

Na afloop van de vergadering gaf Jouke Timmer een lezing over zijn visserij op roofvis. Daarbij kwamen zijn winter aanpak met dood aas en zijn visserij op de rivier aan bod. Wat een schitterende vissen weet Jouke te vangen in zijn omgeving in het benedenrivieren gebied!

Meer info

Tijdens de vergadering kwam zoals gezegd een flink aantal punten aan bod. Inhoudelijk gaan we hierop in een bijdrage in Snoekerijen nader in. Deze Snoekerijen, ons magazine, verschijnt rond de seizoensopening bij de leden in de bus. Wil je dus meer weten, zorg dan dat je lid bent van de SNB. Dat levert je trouwens veel voordeel op. Kijk maar eens verder op onze website www.snoekstudiegroep.nl .Terug

03-04-2017
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank