Aanstaande vrijdag roofvisavond in Leeuwarden.

Vrijdag 24 maart organiseren de dames en heren van HSV Leeuwarden weer een roofvisavond. De avond zal in het teken staan van de Snoekvisserij met zowel dood- als kunstaas. Snoekvissers… Je ziet ze tegenwoordig overal; struinend door de polder of met een bootje door de vaarten of over de meren. Elke week trekken ze er weer op uit door weer en wind.Eén van deze vele snoekvissers is Hilco van Nuil. Hilco, consultant voor Fox Rage, vangt veel maar ook vooral grote snoeken. Hij verzorgt vrijdag vanaf 19.30 uur een lezing over de doodaasvisserij en de kunstaasvisserij op deze geweldige roofvis.

Het eerste deel van de lezing is volledig gericht op de doodaasvisserij: het vissen met de fireball, een sleepdobber of een deadbaitpencil, alles komt aan bod. Ook zullen Remon Broekhuis, een gespecialiseerde statische doodaasvisser, en Tamme Smit, een allround doodaasvisser, demonstraties geven over doodaastechnieken; het maken van takels en de opbouw van montages worden stap voor stap uitgelegd en voorgedaan.  Schroom dus niet tijdens deze avond veel vragen te stellen aan deze zeer ervaren jongens die zich in de praktijk dubbel en dwars hebben bewezen.Het tweede deel van de avond staat in het teken van de kunstaasvisserij. Vragen als: Hoe vis je zo efficiënt mogelijk je stekken af? Wat voor kunstaas en welke kleur moet ik waar en wanneer gebruiken? Deze vragen worden door eerdergenoemde snoekspecialisten beantwoord.

Het belooft een interessante avond voor jong en oud, beginnende en ervaren roofvissers te gaan worden. Ook is er een stand aanwezig van HS De Fuik, waar je ook meteen de nodigde materialen met de nodige korting aan kunt schaffen. Als afsluiting is er deze avond nog een fantastische verloting, de loten kunnen in de pauze worden gekocht, dus spanning tot het einde! HSV Leeuwarden leden en alle ander sportvisliefhebbers zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Datum: vrijdag 24 maart 2017
Plaats: Leeuwarden
Tijd: 19.30-22.15 uur
Entree: gratis
Adres: Priyas Zalencentrum, Kalverdijkje 77c, 8924 JJ LeeuwardenTerug

23-03-2017
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank