Karpercursus voor de jeugdleden van Oldenzaalse HSV.

Bij veel HSV’s wordt er veel aandacht aan de jeugd en dat is niet voor niets. Als je de jeugd niet aan het vissen krijgt houdt je HSV op termijn op te bestaan. Het klinkt afgezaagd maar het is nog steeds een waarheid als een koe. “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”, het is nu eenmaal niet anders.Bij de Oldenzaalse HSV hebben ze dat goed begrepen en er worden dan ook met regelmaat leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Zo staat er voor vrijdagavond 7 april een heuse karperavond op  het programma. In samenwerking met van Benthem Hengelsprot kunnen jeugdleden deelnemen aan deze avond.

Tijdens deze avond krijg je de fijne kneepjes bijgebracht over het vissen op karper. Welke hengels gebruik je nu, welke lijnen en wat gebruik je als aas? Allemaal vragen waar je tijdens deze avond antwoord op krijgt.

De avond vindt plaats op vrijdag 7 april van 19.00 tot 20.30 uur in het clubgebouw van de Oldenzaalse Hengelsportvereniging.  De enige voorwaarde is dat je lid dient te zijn van deze HSV. Opgeven kan via vismeester@ohvoldenzaal.nlTerug

22-03-2017
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank