Inzenden voor Scandinavie Persprijs kan nog tot 10 februari

Wil jij dit jaar met De Viking ervandoor gaan? Stuur dan vóór 10 februari je publicatie over Noorwegen, Zweden of Denemarken in om in aanmerking te komen voor de Scandinavië Persprijs, een initiatief van VisitDenmark, Innovation Norway en Visit Sweden. Een vakkundige jury kiest de beste reisreportage over Denemarken, Noorwegen en Zweden. Inzenden kan via scandinaviantouristboards.nl. VisitDenmark, Innovation Norway en Visit Sweden reiken De Viking, zoals de prijs heet, op 22 juni 2017 uit.

De Viking

De Scandinavië Persprijs, De Viking, is volgens de drie tourist boards een blijk van waardering aan  journalisten, bloggers/influencers/online publishers, fotografen en radio- en tv-makers die een mooie publicatie over hun land hebben gemaakt.

Jury  
In juni 2017 reiken de drie tourist boards de prijs voor de tweede keer uit. De jury kiest drie winnaars, één per land. De PR Managers van VisitDenmark, Innovation Norway en Visit Sweden selecteren de genomineerden. De vakjury bestaat dit jaar uit juryvoorzitter Theo de Reus, Harri Theirlynck en een van de winnaars van vorig jaar Ruben Drenth.

Prijs
Op de jaarlijkse relatiebijeenkomst van de drie Scandinavische tourist boards (donderdag 22 juni 2017 ) maken de organisatoren en juryleden de drie winnaars bekend. De makers van de beste publicaties krijgen naast de eer en de titel een houtsculptuur van beeldhouwkunstenaar Will Schropp en een voucher ter waarde van 250 Euro voor de Scandinavische webwinkel Nordikliving.nl.

Inzenden tot en met 10 februari
Journalisten, redacteuren, fotografen, bloggers, influencers, online publishers en radio- en tv-makers kunnen hun beste bijdrage over de Scandinavische reisbestemmingen inzenden via scandinaviantouristboards.nl . De publicatie moet verschenen zijn in 2016 in Nederlandse media en tot stand zijn gekomen in samenwerking met één van de genoemde Scandinavische tourist boards in Nederland. Inzenden kan tot en met 10 februari 2017.

Deelname
Informatie, voorwaarden en inzenden voor de Scandinavië Persprijs via: scandinaviantouristboards.nl Terug

01-02-2017
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank