Visgids organiseert visreis naar Zuid Afrika

Na succesvolle reizen in het verleden, de meest recente naar Hongarije, is het weer tijd voor een nieuwe reis van Stichting Visgids. Wij hebben een prachtige locatie gevonden die het bezoeken meer dan waard is. Wel iets verder van huis dit keer, maar voor een echt scherpe prijs. Lichamelijk gehandicapte sportvissers die zelfstandig niet in staat zijn om deze reis te maken kunnen zich voor deze trip aanmelden bij Stichting Visgids
 
Kaapstad
 
Het ligt in de bedoeling om eind april 2010 naar Kaapstad te gaan om hier op zee te vissen. Het doel is Geelvin Tonijn, maar ook bodemvisserij zal zeker op het programma staan. Het weer is in april al ietsje minder, maar daar staat tegenover dat dan het tonijn seizoen normaliter goed is. Bij Kaapstad ontmoeten twee oceanen elkaar en dit staat garant voor warm en koeler water wat elkaar hier ontmoet, met alle voedselaanbod en visrijkdom van dien. Tevens is een groot voordeel van Kaapstad dat je er vanuit Amsterdam rechtstreeks met de KLM heen kunt vliegen en dat je nauwelijks tijdverschil hebt. Ideaal dus om een korte vakantie op een grote afstand toch zonder noemenswaardige ongemakken te kunnen beleven.

Accommodatie en boot
 
We hebben terplaatse een prima hotel voor een schappelijke prijs gevonden. Bedoeld hotel heeft een aantal kamers met aangepaste badkamer (brede deuren, aangepast toilet etc.) en veel ruimte voor rolstoel gebruikers. Voor het vissen hebben we een prima, niet te grote boot gevonden waarmee het uitstekend mogelijk is om de tonijnen te belagen. De boot is snel zodat je vaartijd kunt bekorten en hij vertrekt op korte afstand van het hotel.
 
Wie kunnen mee
 
Diegenen die een lichamelijke handicap hebben waardoor zij in hun mobiliteit zodanig gehinderd worden dat ze een dergelijke reis niet zelfstandig kunnen maken, kunnen zich inschrijven bij Stichting Visgids. Aanmelden houdt niet per definitie in dat de reis door gaat. Voor deze reis hebben we een scherpe prijs kunnen regelen, maar dit is gebaseerd op een aantal van tenminste 5 deelnemers. Stichting Visgids zorgt voor begeleiders die met het vissen kunnen helpen, maar tevens ook enige medische assistentie kunnen verlenen. Wanneer u geïnteresseerd bent, dient u in uw aanmelding aan te geven wat uw situatie en handicap is en in welke mate u beperkt bent. Na de hierna genoemde sluitingsdatum zal iedereen die zich heeft gemeld bericht ontvangen of de reis door gaat en zo ja, dan zal een informatie bijeenkomst worden belegd waar uitleg over het vissen, de locatie en eventuele andere zaken wordt gegeven.
 
Gegevens reis
 
De reis is momenteel gepland van zaterdag 24 april t/m zondag 2 mei 2010. We komen dan zaterdagavond aan, hebben zondag vrij en vissen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De woensdag is een rustdag of, voor diegenen die dat willen, kunnen we een excursie maken De zaterdag kan dan als inpak dag gelden want we vertrekken weer laat in de avond naar Nederland. De richtprijs voor deze reis is rond € 1600,-- per persoon. Dit is inclusief retour vlucht, overnachtingen op basis van logies/ontbijt en vier dagen vissen, transfers van en naar de luchthaven en een richtprijs voor een dagexcursie. De definitieve prijs kan pas bekend worden als het exacte aantal deelnemers bekend is omdat we dan pas tickets en kamers definitief kunnen vastleggen. Opgeven voor deze reis kan tot uiterlijk 1 februari 2010.
 
Informatie en aanmelden
 
Meer informatie en aanmelden kan via de website www.visgids.nl.
Kijk onder de link Visgidsreis 2010.


Terug

26-11-2009
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank