Nieuwe Drennan artikelen gelanceerd!

Drennan heeft onlangs een aantal nieuwe artikelen gelanceerd. Topvissers als Alan Scotthorne, Stuart Conroy en Steve Hemingray delen hun ervaringen met Drennan en geven impulsen voor nieuwe producten. Lees hieronder meer over de nieuwe producten.

Drennan Beanie Hats

Twee lekker warme mutsen (model Beanie Hat) voor de winterse omstandigheden. De mutsen zijn voorzien van een goede voering en door de stretch eigenschappen passen ze zich aan de contouren van het hoofd. Optimaal warm dus! Verkrijgbaar is twee kleuren: zwart en aqua.

 

Drennan 20 liter 4 Part Bait System

Een vierdelige set voor de visser die zijn voer en aas tiptop in orde wil hebben. Dit is de kleinere versie van de vorig jaar gelanceerde 30 liter 4 Part Modular Bait System. In de grote Main Bag passen de andere bowls. Verder is er natuurlijk nog ruimte voor andere aasbakken, madendozen en overige spullen. De Velcro strip op de bovenkant zorgt ervoor dat de bovenkant omgeslagen en vastgezet kan worden. EVA materiaal is waterdicht en makkelijk schoon te maken.

 De afmetingen zijn respectievelijk voor de Main Bag (40 x 25 x 20 cm met een inhoud van 20 liter), de Large Bowl (37 x 23 x 10 cm met een inhoud van 9 liter), de Medium Bowl (23 x 23 x 9 cm met een inhoud van 5 liter) en de Small Bowl (23 x 12 x 9 cm met een inhoud van 3 liter).

Drennan AS7 dobbers

De AS7 dobber is een ideale dobber voor onze Nederlandse wateren. Op kanalen, meren en rivieren komt deze dobber tot zijn recht. Ontwikkeld door Alan Scotthorne en net zoals alle dobbers gemaakt in Drennan’s eigen fabrieken. Een fiberglas bovenantenne met speciale Glow Tip finish voor het goed registreren van de aanbeten, een bolvormig dobberlichaam en stalen onderantenne voor stabiliteit. Natuurlijk net als alle AS dobbers verzien van Drennan’s unieke dobberoogje waardoor een superdobber is gecreëerd!

 Deze dobber is ontzettend sterk en komt in acht gewichten:  0,4; 0,6; 0,8; 1; 1,25; 1,5; 2 en 3 gram.

 

Drennan EVA Longbox

De Drennan EVA Longbox is de laatste toevoeging aan stijlvolle Visi-Box lijn. Met een afmeting van 37x10x12 centimeter is deze Longbox erg geschikt voor het opbergen van grotere materialen als onderlijnendozen en dobbers. Net als alle andere Visi-Boxen is de EVA Longbox robust, licht in gewicht, duurzaam en makkelijk schoon te maken. De doorzichtige bovenkant toont in een oogopslag wat er in de EVA Longbox zit. De EVA Longboxen zijn zo gemaakt dat ze ook perfect in het Drennan 20 liter 4 Part Bait System passen.

Drennan Red Range Margin Carp 8 meter vaste stok

De Drennan Red Range Margin Carp is een 8 meter lange zeer sterke vaste stok gemaakt om het gevecht met de karper op korte visafstanden (zoals de margins) aan te gaan. Uitstekend te gebruiken voor het vissen met bijvoorbeeld paste tot 8 meter uit de kant.

Drennan heeft hard gewerkt om deze uitstekende vaste stok tegen een scherpe prijs beschikbaar te krijgen. Net als bij de andere Drennan vaste stokken is dit ook een vaste stok op ware lengte: 8 meter. Het is dan ook niet nodig om de toppen in te korten. Deze vaste stok komt in een package waarin naast de vaste stok onder andere ook een extra topset zit, beschermende Skid Bung, Rollercones, Cupping pot en Cupping pot adaptor.

Drennan Rod Sleeves

De Drennan Rod Sleeves zijn immens populair voor het opbergen van opgetuigde match- en feederhengels. De Rod Sleeves zijn er in twee uitvoeringen: voor één of twee hengels. Beide uitvoeringen zijn beschikbaar in drie lengtes short (160 cm), medium (178 cm) en long (196 cm).

De goede binnenvoering garandeert een veilig vervoer van de hengels naar de waterkant. De Rod Sleeves kunnen bevestigd worden aan de Drennan 6-8 Tube Holdall en Drennan 4-6 Tube Full-Zip Holdall.

Drennan Slimline Rod Hard Cases

De Slimline Rod Hardcases zijn er in twee uitvoeringen: voor één of twee hengels. Beide uitvoeringen zijn beschikbaar in drie lengtes short (160 cm), medium (178 cm) en long (196 cm). Slimline Rod Hard Cases zijn gemaakt om opgetuigde match- en feederhengels goed beschermd naar de waterkant te vervoeren. Slimline Rod Hard Cases nemen minder ruimte in dan de standaard Drennan Rod Hard Cases. Uitgevoerd in sterk materiaal met sterke ritsen. Bij de Slimline 2 Rod Hard Cases zorgt de binnenvoering ervoor dat de hengels elkaar niet raken waardoor beschadiging voorkomen wordt.  Binnenin de Slimline Hardcases is een vak gemaakt om losse feedertoppen veilig in op te bergen.

Drennan Wind Beater Jacket

Het stijlvolle Drennan Wind Beater Jacker is licht in gewicht, winddicht en zeer warm. Voorzien van een capuchon die zo ontworpen is dat die perfect over een pet of muts past. Binnenin de mouwen is een neopreen voering aangebracht waardoor de wind en kou buiten blijven. Sterke YKK ritsen sluiten de verschillende jaszakken af. Jack is uitgevoerd in de Drennan kleurstelling.  

 Beschikbaar in 7 maatvoeringen: van Small tot 4XL. Een fantastisch jack om mee gezien te worden.

 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Drennan: www.drennantackle.com of op de facebookpagina van Drennan-ESP Nederland. Vraag je hengelsportwinkelier naar de nieuwe artikelen van Drennan.

Winkeliers die nog niet met Drennan  / ESP samenwerken en geïnteresseerd zijn in de producten kunnen contact opnemen met Arend Termorshuizen, vertegenwoordiger van Drennan / ESP in Nederland.

Mobiel: +31(0)614898436

E-mail: info@devisarend.comTerug

18-01-2017
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank