Eindejaarswedstrijd op de Leeghte

Het is donderdagmorgen wanneer de organisatie op Commercial Lake de Leeghte alle pompen controleert voor de eindejaarswedstrijd. Alles doet het en dus geen zorgen voor vrijdag. Dan kom je ‘s ochtends niets vermoedend aanrijden en is de hele vijver bevroren. De zwaarste pomp was vastgelopen met slip. Gauw een aantal andere pompen aangesloten en dan maar hopen dat het ijs snel verdwijnt. Helaas was er na een kop koffie nog niet veel verbeterd. Dan maar snel de boot op het water en... met de hulp van de vissers en een paar rondjes door de vijver maken. Dat heeft resultaat, het ijs breekt en we kunnen aan de slag.Met een half uur vertraging toch nog aan de wedstrijd begonnen.


Bij deze wedstrijd is de hengelkeuze vrij. Goede raad is dan natuurlijk duur, welke keuzes maak je en krijg je daar dan geen spijt van. De laatste dagen waren juist goede vangsten gemeld met de stok. De eerste vis werd vandaag gevangen door Harmen met de picker, snel gevolgd door Wilco met de stok. Ook Tim Bomers wist vrij snel een hele mooie karper van 4.7 kg te verschalken. Hij wist met drie karpers 10.735 kg in het net te krijgen en werd daarmee tweede. Derde was Harry Verbeek met een paar hele mooie karpers en 9.215 kg. Vierde Paul Welford met 5.205 kg Vijfde was Wilco Marsman met 4.495 kg. De winnaar vandaag was Dirk Hulleman die ondanks een dikke ijslaag voor zijn stek zeven karpers met een gewicht van in totaa bij 15 kilo kon aanbieden voor de weging. Een leuke dag vissen met heerlijke erwtensoep en oliebollen voor herhaling vatbaar.



Wij wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling en alle goeds in 2017. Wij hopen jullie graag weer te zien in het nieuwe jaar.

Team de Leeghte




Terug

31-12-2016
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank