Datum Federatief Kampioenschap Zout 2017 vastgesteld

Ook in 2017 organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland weer het Federatief Kampioenschap Zout en net als vorig jaar geldt deze wedstrijd meteen als selectie voor het Open NK Kust dat Sportvisserij Nederland op 14 oktober organiseert aan het strand van Domburg.

Het FK Zout vindt in 2017 plaats op 4 maart en er gaat gevist worden aan het strand van Hoek van Holland. Voor de twijfelaars, dit is twee weken voor de eerste wedstrijd van de Korpsencompetitie die hier ook gevist wordt.

Aan het kampioenschap kunnen alleen vissers deelnemen die lid zijn van een vereniging die is aangesloten bij Sportvisserij Zuidwest Nederland. Aanmelding door individuele vissers is alleen mogelijk door de verenigingen en moeten uiterlijk maandag 20 februari om 10.00u zijn ontvangen. Begin 2017 ontvangen de verenigingen de hiervoor benodigde informatie. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon. De prijsverhouding is 1:5, bij de jeugd 1:2. Voor de winnaars is er de exclusieve wisselprijs, de top 3 van de individuele categorieën ontvangt een replica als blijvend aandenken. Daarnaast wordt dit jaar ook weer om de “Stek van Ard” gevist, een extra competitie-element.

De beste 40% van de deelnemers plaatst zich voor het Open NK.Terug

24-12-2016
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank