Opendeurdagen bij HS Janssen en Janssen in Eksel

In Belgie zijn er veel hengelsportzaken gespecialiseerd in het vissen op vijvers. In het Belgische Eksel opende drie jaar geleden Hengelsport Janssen & Janssen haar deuren.  Die naam vergeet je echt niet meer als je deze een keer gehoord hebt. Wie is er immers niet opgegroeid met de avonturen van Kuifje? In deze albums duikt regelmatig het illustere duo Janssen en Janssen op.De Janssen en Janssen, die eigenaar zijn van deze winkel, zijn geen familie van elkaar. Stom toevallig kwamen ze elkaar een paar jaar terug tegen in het hengelcircuit en besloten hun kennis te gaan gebruiken om een hengelsportwinkel te gaan beginnen. Het assortiment ziet er inmiddels indrukwekkend uit en het is zeker een aanrader om de zaak eens te gaan bezoeken. Op ruim 15 minuten sturen ten zuiden van Valkenswaard is dat ook voor Nederlanders geen probleem. Als je nu slim bent, duik je de zaak eens in van 10 tot en met 12 februari 2017. In die periode zwaaien de deuren van de winkel namelijk wijd open i.v.m. de Opendeurdagen. Zo verdien je gelijk je trip terug.


Wij namen alvast eens een kijkje in de winkel en troffen een enthousiast stel ondernemers aan die er voor gaan. Zo goed als alle grote merken zijn er vertegenwoordigd. Zo zag ik de producten van Rive, Garbolino, Preston, Sensas, Mondial en Attrafish voorbijkomen. Het assortiment biedt dus genoeg aanknopingspunten voor de enthousiaste vijverhengelaar en de verwoede karpervisser. Nieuw in het assortiment zijn overigens de producten van Reins, Fishkix en Noike.Nieuwsgierig geworden? Stap dan eens in je auto en zet  koers naar de Hechtelsebaan 8, 3941 Eksel in Belgie en neem er eens een kijkje. Tijdens de Opendeurdagen staat er ook een hapje en een drankje voor je klaar.
Tijdens de opendeurdagen zijn er tal van demonstraties.
Verschillende firma’s stellen hun producten voor en delen met plezier hun kennis en viservaring met de aanwezige hengelaars en Nederlandse sportvissers.  Nieuw dit jaar: de PROMO-tent,! Geniet volop van grote kortingen!
 

Voor meer info kun je natuurlijk ook terecht op de FB pagina van Janssen & Janssen.
of de website www.hengelsport-janssen-janssen.beTerug

08-02-2017
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.topdobbers.nl
blank