MAVER Zitkisten. De nieuwe innovaties voor 2017

(Persbericht M&M Hengelsport) De zitkisten van MAVER zijn internationaal een begrip aan het worden. De oerdegelijke kwaliteit, slimme innovaties in combinatie met flitsend Italiaans design maken dat MAVER toonaangevend is geworden wat betreft zitkisten. Introductie van de nieuwe kisten volgt op de Hengelsportbeurs Utrecht van vrijdag 2 tot en met zondag 4 december.

Ongeacht welk type kist, bij de eerste aanblik valt meteen de sportieve en agressieve uitstraling op, typisch Italiaans. Tegelijkertijd springt het gepatenteerde 4-poten systeem in het oog dat toegepast is op de MV en S4 series. Dit systeem heeft meerdere voordelen t.o.v. de traditionele 6 poten bij zitstations.Ten eerste is het neerzetten van de kist extra snel en eenvoudig. Er hoeven namelijk maar 4 poten te worden afgesteld. Twee poten minder betekent daarnaast een significante gewichtsbesparing.Het MAVER systeem van voetplateau en kist is extreem rigide en heeft absoluut geen speling. Uitgeschoven is het zo robuust alsof het één geheel betreft. Het is als bewijs mogelijk met drie personen tegelijk op het voetenplateau te staan en dan nog geeft het systeem geen krimp! Een ander voordeel is de stabiliteit van de kist aan de waterkant. De drukverdeling is anders, namelijk verdeeld over 4 in plaats van 6 punten. Dit betekent dat er per poot meer druk op de ondergrond wordt uitgeoefend. In de praktijk betekent dit dat het geheel steviger staat, minder snel wegglijdt en ook op zachte sponsige oevers staat als een huis. Alle kisten zijn uitgerust met 30mm ronde telescopische poten en extreem degelijke (modder)voeten.

 

MAVER MV-R

DeMV-Ris het nieuwe paradepaardje van MAVER. Een unieke, prachtige kist die aan de meest kritische eisen van de moderne wedstrijdvisser voldoet. Degelijk, ultra stabiel en met ongekend veel mogelijkheden.

De hoogte van de zitting is verstelbaar zonder de noodzaak meer lades toe te voegen. Ondanks het zeer complete en veelzijdige geheel is de MV-R zeer licht wat betreft gewicht.

 

MAVER MV-T

Tweede model uit de nieuwe MV series. De MV-T voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen en is een absolute topkist. Dit model blinkt echter uit in de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

MAVER MV-X

Uitgerust voor alle mogelijke comfort maar met een totaalgewicht van slechts 13 kilo! Door het nieuwe gepatenteerde OUTWELDS systeem is het gewicht extreem laag maar het geheel nog steeds enorm degelijk en stevig. Getest en gegarandeerd te beladen met 300kg aan gewicht. Het geringe eigen gewicht en compacte design maken de MV-X ideaal voor de feedervisser.

 

MAVER Z-Box

Het stijlvolle Z-frame is gefabriceerd van hoogwaardig aluminium uit de vliegtuig industrie. Dit maakt de Z-Box niet alleen mooi om te zien maar tevens ultra licht en enorm degelijk. De Z-Box is reeds een klassieker. Verkrijgbaar in groen, zwart, wit en oranje uitvoering.

MAVER UFO X6 seatbox

Een fantastische toevoeging aan de reeds hooggewaarde UFO serie.

Gemaakt van hoogwaardig aluminium uit de vliegtuig industrie, is het ontwerp niet alleen mooi voor het oog maar tegelijkertijd praktisch en licht van gewicht. Uitgevoerd met 6 verstelbare 30mm poten biedt de UFO X6 een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

De X6 is zowel verkrijgbaar in MAVER groen als oranje. Een extreem degelijk voetplateau, verstelbare modderpoten en een diepe basis module complementeren de indrukwekkende specificaties.


MAVER Signature Venue Box

Wederom een innovatief idee van MAVER UK. De Venue Box is uitermate gemakkelijk en overal naartoe te transporteren. Hij is namelijk compleet te vervoeren in een compacte tas. Ondanks dit is de Venue box zeer compleet en uitgerust met 4 verstelbare poten, een bevestigingsarm, bijzettafel met topsetsteun en een module met een ruime zijlade. Daarnaast is er ook een handige opbergtas bijgevoegd die op de achterste poten is te bevestigen met ruimte voor aas en andere benodigdheden. Verbazingwekkend is het zeer geringe gewicht van de gehele set en het feit dat alles simpel in een dergelijk compacte tas past die over de schouder mee te nemen is.

Eventueel is er een voorplateau verkrijgbaar die speciaal voor de Venue Box is ontworpen.

 

MAVER SIGNATURE 200

De Signature 200 is een zeer complete en stabiele zitkist met een zeer praktisch design. De Signature 200 heeft enorm veel opbergruimte en zonder concessies te maken aan de kwaliteit is het gelukt de prijs uitermate laag te houden. Zowel voor de beginnende visser als doorgewinterde wedstrijdvisser zeer geschikt.Terug

25-11-2016
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank