Joost Vos winnaar op Carpfishery het Mun.

(Pat Gayet)De laatste wedstrijd op zaterdag en de afgelopen dinsdagen wezen al uit dat het steeds moeilijker wordt om aanbeten te krijgen en wat kilogrammetjes bij elkaar te vissen. Desondanks blijven de cracks toch aan de waterkant verschijnen en kan er sprake zijn van een wedstrijd. Deze De Bliekwedstrijd bleef ook ver onder niveau en er was voor velen weinig te “takelen”.

Met dertien deelnemers die bij elkaar nog geen  130 kg bij elkaar vissen is het niet vet.  Dat zijn twee of 3drie vissen per deelnemer op de gehele dag vissen. En toch blijven we fanatiek en valt dat eigenlijk toch ook wel klasse te noemen.  Voor mij vandaag nr 13 een ongeluksnummer op toch een goede plek in het hoekje nabij nr 1. Op de stek aangekomen zie ik Joost uitpakken op die stek en blijkt dat er maar 12 plaatsen zijn uitgezet en Joost op nr 12 zit. Ik krijg een stek toegewezen links van hem en zit met nr 13 dus tussen 11 en 12 in. Niet op de begeerde plek en laat het maar voor wat het is. Nu op vijver 6 gezeten met 3 man en in totaal bij elkaar 3 aanbeten gekregen. 1 vis voor Pat voor de pauze en een voor Jeroen Peters 5 minuten voor het einde. Perry heeft de gehele dag niet een melding gezien.

Aan onze viskunsten zal het niet liggen en verdomd de vis ook maar enigszins te azen op dit deel van de vijver. Punt uit en jammer dan en al helemaal als het ongeluksnummer zich toch laat gelden. Ik heb er dan ook geen seconde minder om gevist en alles uit de kist getrokken. Joost Vos buit zijn stek geweldig uit en vist knap naar de winst van de dag met 25.620 kg. Ook Henny v d Bruggen zat niet verkeerd te vissen op de punt en wist natuurlijk wel waar hij naar toe moest vissen om ze aan de haak te slaan.Met meerdere verspeelde karper toch 22.340 kg bij elkaar en goed voor de winst in zijn vak. Goede 2e in hun vak waren Leen v Hees en Peter Urseler  beide met dik 19 kg. De overige moesten het met niks of heel weinig doen met vis in getale. Om 12 uur aan de halve haan zitten vond ik eigenlijk wel heel erg vroeg maar smaken deed hij op z’n best en is de gastronomie alhier altijd smakelijk en voldoende. Op de foto’s de winnaars van de poule in het vizier.Voor volgende week dinsdag staat de wedstrijd gepland op Aquavita en zal dus niet op ’t Mun in Appeltern gevist worden. Opgave bij Alain Goverde.

Groet Pat Gayet

Meer informatie: www.dehengel.nl/www.visschool.nl  of mail: patapart@gmail.com

Uitslag 22-11-2016 Appeltern

Vak A even

1 Joost Vos              25.620 kg

2 Leen v Hees         19.960

3 Bert v Dijken        8.180

4 Willem v d Berg  8.040

5 Perry v Weert       0

6 Harry Abbink        0

Vak B oneven

1 Henny v d Bruggen   22.340

2 Peter Urseler             19.440

3 Twan v Berkel        10.480

4 Alain Goverde         8.640

5 Jeroen Peters          4.500

6 Pat Gayet                 4.400

7 Jo Manders                0Terug

23-11-2016
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank