Surquin en Eestermans pakken de winst in de haven van Huizen.

(Gijs Nederlof) Het winterseizoen is weer begonnen en iedereen weet wat dat betekent; er wordt weer gevist in allerlei haventjes. De voorn begint weer naar binnen te trekken en de enthousiaste havenvisser heeft zijn spullen allang uit het vet gehaald.In huizen is het in de winter vaak dringen, de geïnteresseerden staan er vaak voor in de rij. Met name Hengelsportcentrum  Nijkerk, Simon v.d. Kolk en bBuke v.d. Ploeg zijn er erg actief wat het organiseren van wedstrijden betreft. Vandaag, zaterdag 19 november, stond er een koppelwedstrijd van Hengelsportcentrum Nijkerk op het programma. Wij doken er eens op om sfeer te proeven en wat foto’s te schieten.

Gevist werd er aan de Aanleghaven aan de Oost- en Westkade. Adres intikken en de TomTom doet de rest. Als we aankomen is de wedstrijd al een uurtje of wat bezig en de mannen hebben er zin in. Ondanks de gure wind is het er redelijk goed toeven, als je tenminste een warmtepak aan hebt getrokken. Zonder zo’n pak is het na een uurtje zitten al snel over.We beginnen aan de Oostkade. De mannen daar hebben uiteraard niet in de gaten dat we ongemerkt wat foto’s vanaf de overkant lopen te nemen. Zo is voor ons la snel duidelijk dat de duo’s Surquin/Eestermans en Spierings/v.d. Kolk uit gaan maken wie met de sector-, en misschien zelfs met de dagwinst, naar huis gaat. In de volgende sector, deels op de westkade, zit het duo Broess/Buiten aardig in de vis en blaast ook het duo Vallen/Kraaij en aardig deuntje mee.Het 3de en laatste vak tenslotte wordt vandaag gedomineerd door het duo Broess/Buiten. Strak vissend weten de heren iets meer dan 7500 gam binnen te harken. Goede 2de in deze sector wordt het duo Vallen/Kraaij dat met bijna 7 kilo het de sectorwinnaars behoorlijk moeilijk maakt.Zijn we er dan, noop. Nadat de eindranglijst is opgemaakt en de stofwolken zijn opgetrokken, gaat het duo Surquin/Eestermans met de dagwinst naar huis. Goede 2de is het duo Broess/Buiten, de 3de plaats is vandaag voor Lapien/Kleyn.

Volgende week zaterdag staat er weer een wedstrijd op het programma. Wie er dan verantwoordelijk is voor de organisatie is bij ons even niet bekend. Aankondigingen voor deze wedstrijden zien we al jaren niet meer voorbijkomen. Wel weten we dat volgende week zaterdag er een intocht van Sinterklaas gepland staat in de Binnenhaven. Het is dus zaak om rond 14.00 uur ingepakt te zijn, anders krijg je wat lekkers toegegooid.   De resultaten:

6306

Lapien

Kleyn

5205

Heldoorn

Renes

4824

Lodder sr

Rijcke

4694

David Visser

Klop

4310

Vollering

Grevengoed

4237

Wanda Duyvenbode

Vissers

 

 

 

8859

Surquin

Eestermans

7250

Spierings

vd Kolk

6355

d Bruijn

Wulterkes

4449

Koevoets

Welzen

3451

Ton Scherrenburg

Blankesteijn

1279

Schonewille

Amerongen

 

 

 

7568

Broess

Buiten

6696

Vallen

Kraaij

6294

Splithof

Pellen

6028

Bakkenes

Bakkenes

4981

vd Ploeg

Stupers

3433

Tim Scherrenburg

Lodder jr

     

96219

   

 Terug

19-11-2016
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank