MAVER REGLASS Nieuwe tophengels voor 2017

Opnieuw is MAVER/Reglass erin geslaagd de lat hoger te leggen dan ooit tevoren met een compleet nieuwe range vaste stokken. De introductie van deze juweeltjes vindt plaats op de Hengelsportbeurs Utrecht op vrijdag 2 tot en met zondag 4 december. Onderstaand een overzicht en kernmerken van de kampioenshengels voor de komende jaren.

 

MAVER 857 TOP MATCH

Een ongëevenaard technologisch wonder van MAVER. De 857 is een hengel die onvoorstelbaar strak en supersnel is met een zeer geringe diameter. Gecombineerd met een ongekende robuustheid is deze hengel wellicht de beste ooit geproduceerd. Vanaf het eerste moment is eenieder de deze hengel aan de tand voelt gegarandeerd zwaar onder de indruk. Geproduceerd met de meest exclusieve technologieën en hoogwaardige materialen zoals M9. De ideale hengel voor degene die het beste van het beste verlangt.

 

MAVER 747 TOP MATCH

Een hengel die ontworpen is om aan de meest ambitieuze eisen te voldoen. Dankzij de intensieve ontwerpfase door de wetenschappers bij Reglass en het gebruik van de nieuwe M8 productiemethode is het resultaat verbazingwekkend. De 747 is onvoorstelbaar strak en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Geschikt om in veeleisende situaties in te zetten zoals visserij op grote tot zeer grote vis en rivieren waarbij het materiaal maximaal wordt getest.

 

MAVER 637 TOP MATCH

De 637 kan beschreven worden als een allrounder in hart en nieren. De blank heeft een maximale diameter van 43mm en behoudt desondanks een hoge mate van strakheid. De combinatie van kracht, souplesse en strakheid maken deze tophengel geschikt voor elke denkbare situatie.


MAVER OCULUS 799 en 999

De MAVER Oculus is geproduceerd met gebruik van Japanse carbon fibers van absolute topkwaliteit. Deze worden gebonden tot pre-preg carbon matten met behulp van een unieke epoxyhars, samenstelling exclusief voorbehouden aan Reglass. De vele andere  technologische hoogstandjes zoals 4MAT, dat tevens wordt gebruikt in de ruimtevaart en nanolith technologie die betrekking heeft op het weven van de carbon fibers, resulteren in een zeer strakke hengel met een uitstekende balans die verbazingwekkend licht is.

Ontworpen als een allround hengel is de Oculus perfect voor de fijne visserij op kanalen. Het meest indrukwekkend is de hengel echter bij de visserij op karper en andere sterke vissoorten. In combinatie met de unieke power kits kan elastiek worden gebruikt tot en met een rating van 20 en kan zelfs de grootste karper worden getemd.

De Oculus heeft werkelijk alles in huis waaronder Fusion Joints, Magic Steps dat elastiek soepeler laat lopen en de gepatenteerde Black Core mantel. Delen 3  tot en met 6 hebben teflon bussen die slijtage drastisch verminderen. Alle  Power Kits zijn kant en klaar uitgerust met PFTE interne topbussen en PFTE `side slots` voor moderne puller systemen.

De Oculus is een onvoorstelbaar complete hengel voor een ongelooflijk goede prijs, bestseller!


DEFINITION

De MAVER Definition is een nieuwe hengel van de Reglassproductie die alles in huis heeft van een hengel met minimaal dubbel de prijs. Europese hengeltechnologie op z`n best heeft een hengel voortgebracht die wat betreft prijs/kwaliteit geen gelijke heeft. Ondanks de geringe prijs laat het design en de kwaliteit van de Definition de concurrentie mijlenver achter zich.

Geproduceerd met gebruik van hoogwaardig Japans carbon en gebonden met exclusieve STER en 4MAT epoxyhars voelt de Definition als een verfijnde wedstrijdhengel met de kracht van een solide karperhengel. Een echte allrounder die uitstekend presteert op kanalen maar met inzet van de powerkits probleemloos de grootste karper kan binnenhalen.

Op 11,5 meter is het gewicht slechts 615 gram en op 13 meter een geringe 875 gram.

Alle hengeldelen zijn afgewerkt met de nieuwe Black Suncore; een micro honingraat structuur van metaalfibers die de hoogst mogelijke wandsterkte garanderen.

De Defintion is uitgevoerd met  Fusion Joints, Magic Steps dat elastiek soepeler laat lopen en de gepatenteerde Black Core mantel. Delen 3  tot en met 6 hebben teflon bussen die slijtage drastisch verminderen. Alle  Power Kits zijn kant en klaar uitgerust met PFTE interne topbussen en PFTE `side slots` voor moderne puller systemen.

De kwaliteit en prestaties van de Definition laat geen spaander heel van de Chinese concurrentie. U hoeft het niet van ons aan te nemen maar laat u zelf overtuigen door de Definition op te pakken.

 

INVINCIBLE 215

De ultieme krachtpatser onder de vaste stokken. De Invincible is ontworpen voor het vissen in de meest extreme situaties en het vangen van de grootste en sterkste vissen. Ondanks het gebruik van hoogwaardige materialen in het productieproces is de prijs zeer gunstig. Op gebied van kracht, zoals de naam al verraadt, simpelweg onverslaanbaar. Ook de Invincible is uitgevoerd met  Fusion Joints, Magic Steps dat elastiek soepeler laat lopen en de gepatenteerde Black Core mantel. Delen 3  tot en met 6 hebben teflon bussen die slijtage drastisch verminderen. Alle  Power Kits zijn kant en klaar uitgerust met PFTE interne topbussen en PFTE `side slots` voor moderne puller systemen.

 

SIGNATURE WHIP

De ideale hengel voor het vissen vanuit de hand zoals in de havens. Geproduceerd uit het meest hoogwaardige carbon en versterkt met behulp van een unieke epoxyhars samenstelling, exclusief voorbehouden aan Reglass. De Signature Whip heeft een maximale lengte van 8 meter en weegt op deze lengte slechts 365 gram! De eerste twee delen zijn telescopisch en vanaf daar oversteek. Daarmee kan deze whip op elke gewenste lengte worden gebruikt. Uitgevoerd met  Fusion Joints, Magic Steps dat elastiek soepeler laat lopen en de gepatenteerde Black Core mantel. Geleverd met zowel holle toppen voor het gebruik van elastiek als volcarbon toppen. Hierdoor kan de hengel volledig aan de wensen van de visser worden aangepast. Samengevat is de Signature Whip extreem licht, sterk, compleet en veelzijdig.Terug

23-11-2016
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank