Nol Uitendaal Baarskampioen 2016

Woensdag 16 november viste De Vroegte Wint de 7de en tevens laatste wedstrijd van de Baarscompetitie 2016. Drie sets in de Oude Beek, daar werden er 32 gevangen, en twee sets in de  Haven in Hillegom. Daar werden er zegge en schrijven totaal drie gevangen.

Voor aanvang van deze wedstrijd waren er nog drie gegadigden voor de titel met Nol Uitendaal als grote kanshebber; zijn totaal stond immers al op 108 stuks. Zijn voorsprong op zijn concurrenten bedraagt voorafgaand aan de wedstrijd vijftien stuks. Gedeeld 2de zijn voorlopig  Wim Vermeij en Wim Dannijs, beiden met  93 st. Als 3de outsider Siem Uitendaal met 75 stuks. Omdat er een afschrijver is betekent dit dat de mannen flink aan de bak moeten om Nol nog van zijn winst af te houden.Het weer werkte in elk geval mee, het bleef droog. E vangsten was even andere koek. Er konden er in totaal maar 35 genoteerd worden!!!  Wim Dannijs en  Wim Vermeij kwamen aan tien stuks en dit aantal was dan ook meteen goed voor de dagoverwinning.

Door deze beroerde  vangsten kwam er ook geen wijziging meer in de top van het klassement. Nol Uitendaal is dus gekroond tot baarskampioen 2016. Met aftrek van zijn minste resultaat komt hij dus uit op 108 stuks. De op 2 geindigde Wim Vermeij komt er vijf tekort en blijft steken op 103 stuks. Op  3 Wim Dannijs met 97 stuks. In totaal zijn er tijdens deze competitie 522 stuks baarsjes gevangen. De Grootste Baars kwam op naam van Wim Vermeij. De 32.8 cm was genoeg voor de grootste exemplaar winner.

Wij van matchfishing.nl nemen dit soort verslagen graag mee op de site. Het baarsvissen ziet toch het aantal deelnemers al behoorlijk teruglopen en een beetje publiciteit kan natuurlijk geen kwaad. Als je het nu leuk vind om er regelmatig op uit te gaan en met een stokje tussen het riet de baarsjes bij elkaar te priegelen neem dan eens contact op met de mannen van De Vroegte Wint. Website http://devroegtewint.mijnhengelsportvereniging.nl

Dan nog even de resultaten van vandaag op een rij:

  

        Uitslag 7de wedstrijd.

 

1 W. Dannijs

10

2 W Vermeij

10

3 Th.v.d.Weijden

5

4 N. Uitendaal

4

5 A. Klomp

3

5 S.Uitendaal

3

7 C.Langeveld

afwezig

                      Totaal

35

 

 

Eindstand baars na aftrek slechtste wedstrijd

1 N.Uitendaal

108

2 W.Vermeij

103

2 W.Dannijs

97

4 S.Uitendaal

75

5 A.Klomp

63

6 Th.v.d.Weijden

39

7 C.Langeveld

37

totaal

522

 

                 

 Terug

18-11-2016
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank