Voor als je naar Toms Creek gaat.

Met ingang van vrijdag 4 november worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de Buizerdweg tussen Hollandse Hout en de Knardijk in Lelystad. De Buizerdweg is de toegangsweg naar Toms Creek. Het kan dus wel handig zijn om even te weten wat voor werkzaamheden er gepland zijn. Ook staan er een aantal afsluitingen op de agenda.

 De Buizerdweg wordt aan de zuidzijde met 2,4 meter verbreed en op twee locaties worden verkeersplateau’s aangebracht. Tenslotte wordt de weg voorzien van nieuw asfalt. De Buizerdweg blijft bereikbaar voor alle verkeer, met uitzondering van zaterdag 19 november (vanaf 06.00 uur) tot en met zondag 20 november 2016 (17.00 uur). Op deze data is de weg geheel afgesloten voor doorgaand verkeer, maar bestemmingsverkeer blijft mogelijk.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. In de eerste fase (van maandag 7 november tot en met vrijdag 18 november) wordt het grondwerk uitgevoerd en is de Buizerdweg bereikbaar. Tijdens deze werkzaamheden is om en om een rijbaan beschikbaar. Wel dienen weggebruikers rekening te houden met vertraging. In fase 2 en 3 wordt nieuw asfalt aangebracht en is de Buizerdweg tussen Hollandse Hout en Knardijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer blijft mogelijk.

De Buizerdweg en de Uilenweg blijven altijd óf via de Knardijk (tussen 06:00 – 10:00 uur) óf via de Westerdreef (tussen 10:00 – 17:00) bereikbaar.

Op een tweetal data moet de weg helaas worden afgesloten voor verkeer vanwege het asfalteren. Woningen en bedrijven aan de Buizerdweg blijven echter wel bereikbaar.

  • Afsluiting 1: zaterdag 19 november 06:00 uur tot zondag 20 november 17:00 uur; 
  • Afsluiting 2: zaterdag 26 november 06:00 uur tot zondag 27 november 17:00 uur.


Terug

14-11-2016
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.evezet.nl
blank