Huzarenstukje van de Sportvisser.

HSV de Sportvisser doet goede zaken tijdens het Nederlands kampioenschap strandvissen van de Nederlandse Federatie van Brandingsportverenigingen. (NFB) Deze competitie, die wordt bestaat uit vier wedstrijden en op verschillende locaties aan de Noord- en Zuid Hollandse stranden wordt gevist,  is vooral interessant voor de betere vissers van de aangesloten verenigingen. Zo`n 150 vissers deden dan ook mee met deze competitie. Hier heb je na vier wedstrijden niet alleen een individuele  kampioen, maar ook een teamkampioen en de beste vereniging.Even een uitleg. Tijdens de wedstrijden wordt het parcours in vijf vakken verdeeld, At/m E. Degene die eerste worden in hun vak worden naast elkaar gelegd en naar uitslag van de meeste centimeters vis 1 t/m nr 5, de nummers 2 van elk vak worden dan 6de t/m 10de, enz. Een team bestaat uit vijf deelnemers waarvan in elk van de vijf vakken een teamlid mee vist. De totale aantallen per team worden opgeteld en met de minste punten krijgt een 1 enz. 

Voor de vereniging tellen de eerste 5 geklasseerde van de vereniging  per wedstrijd. Tijdens deze competitie waaraan 10 verenigingen meededen wisten de leden van de HSV de Sportvisser met 3 x een 2 en de laatste wedstrijd een 1 het Nederlands kampioenschap verenigingen naar zich toe te trekken, maar dat was nog niet alles. Het team Ahoy - Yuki(Cor van Houten, Marcel Noort, Dennis Ooyendijk, Herbert vd Vlugt en Dennis Zwiers onder de vlag vissend van HSV de Sportvisser wisten door de laatste dag een 1 te vissen Nederlands kampioen teams te worden van de NFB en dan individueel stond Marcel van Houten als hoogst geklasseerde van de vereniging op het erepodium met een zeer verdienstelijke 3de plaats overall.

De vereniging kan dus terugkijken op een prachtige competitie om het NK - NFB met zeer mooie uitslagen. De mannen mogen dus best trots zijn op deze bijzondere resultaten.  Terug

13-11-2016
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank