Veel bootnieuws tijdens de Hengelsportbeurs

De Hengelsport- en Botenbeurs heet niet voor niets zo, je vindt er niet alleen op hengelsportgebied alles wat je hartje kan begeren, ook op het gebied van boten, trailers en toebehoren voor de varende sportvisser laat de beurs, begin december in de Jaarbeurs in Utrecht, niets te wensen over.

De wereld van de botenbouw, buitenboordmotoren, trailers en accessoires is constant in beweging. Hieronder vind je een klein overzicht van wat er op de beurs zoals te zien zal zijn.

 

Alumacraft Nederland

Alumacraft Nederland komt met diverse nieuwe modellen voor 2017 naar de beurs in Utrecht. Alumacraft Nederland levert verder alle merken buitenboordmotoren voor jouw boot. Je krijgt de buitenboordmotor, de apparatuur, de opties en de service die je wilt van een onafhankelijke leverancier. Website: www.alumacraftnederland.nl.

 

Bas Maritiem

Afgelopen september introduceerde Bas Maritiem de Snoekbaars 4.20; een mooie aluminium visboot die geheel naar wens wordt afgewerkt. De visboot is robuust, fraai afgewerkt en praktisch ingericht. De Snoekbaars 4.20 is dankzij de uitgebalanceerde vormgeving een zeer stabiele visboot met uitstekende vaareigenschappen. Website: www.basmaritiem.nl.

 

Bassboat Europe

Voor de eerste keer is ook Bassboat Europe met een stand vol boten en motoren aanwezig op de Hengelsport- en Botenbeurs. Nieuw in het programma voor 2017 zijn o.a. de 2017 Ranger Aluminium VS 1680SC, 2017 Ranger Fibre Stratos 176 VLO, 2017 Ranger Aluminium RT188 en 2017 Tracker Pro Team 195 TXW. Website: www.bassboateurope.com.

 

Crestliner Boats Europe

Crestliner Boats Europe is de importeur van de aluminium gelaste Crestliner-visboten. Voor de Deep-V boten heeft de firma een speciale Four-X hull ontwikkeld. Dit houdt in dat de romp opgebouwd is uit vier aluminium panelen die met elkaar verbonden worden door interlocking-aluminium profielen en geïntegreerde ‘spray rails’. Hierdoor ontstaat een robuuste, waterverdrijvende romp. Website: www.crestlinerboats.eu.

De Stille Boot

De Stille Boot is al meer dan tien jaar het vertrouwde adres voor elektrisch varen. Via de werf in Heeg leveren zij nieuwe en tweedehands elektroboten plus een breed assortiment aan elektrisch varen artikelen, zoals accu`s, laders, aandrijvingen en zijn zij importeur van Torqeedo, Solbian en Sentinel. Website: www.ebbm.nl.

 Gorsseling Watersport

Gorsseling Watersport uit De Rijp is officieel Yamaha-dealer, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van Yamaha-buitenboordmotoren, maar ook met andere merken buitenboordmotoren kun je hier terecht! De firma is ook importeur van Fox-Boats-visboten, Genuss-sloepen en consoleboten. Website: www.gorsselingwatersport.nl.

 

Hobie Kayak

De Pro Angler onderscheidt zich door zijn unieke comfort en mogelijkheden. Vissend vanuit een Pro Angler heb je alle gemakken voorhanden. Daarnaast is het mogelijk de kajak te besturen vanuit zowel de linker als rechter positie. De Pro Angler 12 is voorzien van een volledig te verstellen comfort seat. Website: www.hobie-kayak.com.

 

Honda Motor Europe

Ook de firma Honda neemt weer deel aan de Hengelsport- en Botenbeurs in 2016. De nieuwe BF80 en BF100 buitenboordmotoren zijn daarbij zeker het bekijken waard. Ze zijn betrouwbaar, compact en licht, en beschikken over alle kwaliteiten die je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je tijd op het water. Website: www.honda.nl/marine.html.

IJsselsport

De firma IJsselsport is de laatste tijd erg druk geweest met de nieuwe website, maar je kunt zeggen dat deze nu zo goed als af is. Bekijk op de website van IJsselsport ook alvast de nieuwe online catalogus van Lund met alle nieuwe modellen van 2017, dit inclusief een aantal nieuwe fibreglass modellen van Lund. Website: www.ijsselsport.nl.

 

JMsails

JMsails is inmiddels een begrip op het gebied van elektronica voor de hengel- en watersport. Je kunt op de site en in de showroom de toonaangevende merken vinden op dit gebied. Tevens heeft JMsails diverse aluminium en polyester boten in het assortiment. Website: www.jmsails.nl.

 

Jumbo Boten

Jumbo Boten is specialist in polyester visboten, die ontworpen en gemaakt worden in samenwerking met ervaren sportvissers, in lengtes van vier tot zeven meter. De recent geïntroduceerde Fish 4XL wordt geleverd in twee uitvoeringen: de Fish 4 XL Basic en de Fish 4 XL Pike. Website: www.jumbovisboten.nl.

Kalf Trailers en Burgwal Aanhangwagens

Kalf Trailers presenteert dit jaar de speciaal voor de vissers ontwikkelde Kalf Fish Boat Trailer. De trailer is uitgevoerd met een Easy Rollersysteem, polyurethaan rollen, loopplank in het midden, verschillende opstapjes, wegklapbare ledverlichting, buitenboordmotorsteun, oprolbare spanbanden en nog veel meer. Samen met haar dealer Van de Burgwal Aanhangwagens in Lelystad kunnen ze tijdens de beurs alle mogelijkheden laten zien. Websites: www.kalftrailers.com en www.vandeburgwal.nl.

Kewi Boten

Kewi Boten komt met een range aan groene rubberboten naar de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Dit zijn sportvisboten die vervaardigd zijn van dik pvc, in lengtes van 2,50, 2,70, 2,90 en 3,20 meter. De boten zijn van een zeer goede kwaliteit en ze vallen op door een lage prijs! Website: www.kewi.nl.

De komende weken volgt er meer nieuws, een compleet overzicht van de standhouders vind je op de website van de beurs.

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2016

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 2 december t/m zondag 4 december 2016

Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare

 

 

 Terug

12-11-2016
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank