Rapture en Ecogear pakken uit in de Benelux.

Het is tijd om kennis te maken met de roofvissensatie voor het aankomend winterseizoen  en daarna uiteraard. Sinds kort zijn de merken Rapture en Ecogear,  twee merken met een absolute passie voor de roofvisserij in de breedste zin van het woord, geïntroduceerd op de Nederlandse markt.Rapture is al een  speler van belang op met name de Zuid Europese markt en in de UK. Ecogear heeft veel trouwe fans in de UK en vooral in Azie. Nu is het een kwestie om de in de Benelux vissende sportvisser  te overtuigen van de meerwaarde van deze producten.

De producten spreken voor zich, maar vergen ook een enthousiaste Pro Staff die deze producten aan de sportvissers zal gaan presenteren en die het gezicht wordt van deze merken. Dit gaat dan ook gebeuren door middel van clinic,s, op social media en tijdens hengelsportbeurzen. De brede lancering zal tijdens de komende  Hengelsport en Visbotenbeurs in Utrecht plaats gaan vinden.  Betaalbare topkwaliteit met Japans vernuft en Italiaans design; dat is een combinatie die garandeert dat aan de wensen van de Beneluxroofvisses kan worden voldaan.

De  Pro Staff afdeling zal worden geleid door Oscar de Leuw, een ervaren toproof visser met skills in de Ultra Light visserij op elke roofvis die we kennen. Zout en zoet, want ook de rovers op zee worden niet vergeten! De overige gesponsorde vissers worden binnenkort geïntroduceerdTerug

25-10-2016
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank