Neem morgen je brievenweger maar mee.

Geintje? Niet echt als je naar de uitslagen van de vandaag georganiseerde feedertopcompetitie aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Tiel kijkt. Natuurlijk is er wel vis gevangen. Door de 43 aanwezige deelnemers werd er in totaal toch een dikke 35 kilo vis ter weging aangeboden. Haal daar de vangsten van de drie sectorwinnaars: 7287, 3097 en 3029 gram, vanaf en er blijft voor de overige deelnemers niet zoveel meer over.

Toch kende ook deze dag een winnaar en wel in de persoon van Geert Beekhuizen. Vissend op C20 liet hij zich niet van de wijs brengen en met 7287 gram kon hij de dagwinst naar zich toe trekken. In vak A zat de nummer 2 van vandaag. Willem Raven had de mazzel dat de man op A1 niet aanwezig was en zo zat hij op A2 toch meteen op een kopstek. Op een kopstek zitten is 1, de positie waarmaken is twee. Dat laatste deed hij en met 3097 gram is de vakwinst vandaag voor hem. In de B-sector tenslotte kon de op B18 vissende George Wessels met 3029 gram de winst in deze sector voor zich opeisen. Opvallend was de afwezigheid van mijn naamgenoot direct naar George. Vanwege verplichtingen elders kon hij helaas niet aanwezig zijn.

Morgen gaan de mannen vol goede moed nog een keertje richting dit prachtige kanaal. Ik hoop van harte dat ik ongelijk heb, maar ik vrees dat morgen de brievenweger uit de kast gehaald kan worden om de gevangen vis te gaan wegen. Sterkte heren .
Terug

08-10-2016
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank