Eerste wedstrijd baarscompetitie zit er op.

HSV De Vroegte Wint uit Hillegom organiseert na de witviscompetitie praktisch als enige HSV  in Zuid.Holland  ook nog een baarscompetitie. Deze serie bestaat uit zeven wedstrijden waarvan de beste zes meetellen voor het eindklassement. Onder andere door vergrijzing is het aantal deelnemers nog maar zeven man. Als er nog geinteresseerden izjn om mee te vissen meldt je dan even bij HSV De Vroegte wint. De HSV is altijd op zoek naar actieve leden.

Elke wedstrijd bestaat uit vijf sets van ieder 30 minuten. Wat het weer betrof; het was prachtig nazomerweer. Misschien wel te mooi, want de stekelige beestjes gaven deze morgen niet al te veel  thuis Aan de schaduwzijde bij de bootjes waren de vangsten het beste. De totaalvangst met zes deelnemers bedroeg slechts 66 stuks.

Deze eerste wedstrijd werd gevist in de haven van Sassenheim. Vier setjes aan de kant van de brandweerkazerne, het laatste setje aan de industriekade. De eerste set was de beste met 28 stuks.De eerste baars die Wim Dannijs ving was ook de grootste van deze morgen                         27.6 cm. gaf de meetlat aan. Winnaar deze  morgen Wim Dannijs met 20 st.                         2de Theo v.d.Weijden 13 st.en 3de Wim Vermeij met 11 st.

 

                                          Uitslag 1e wedstrijd

Naam

aantal

1 W.Dannijs

20

2 Th.v.d.Weijden

13

3 W.Vermeij

11

4 N.Uitendaal

10

5 A.Klomp

6

6 S.Uitendaal

6

7 C.Langeveld

afwezig

              Totaal                 

66 stuks

 Terug

06-10-2016
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank