MidWest Nederland zoekt een HBO stagiair organisatie en marketing

Sportvisserij MidWest Nederland zoekt voor de organisatie van de competitie streetfishing een Stagiair HBO aankomend marketing / organisatie talent. Streetfishing is een snelle en hippe manier van vissen. Jonge mensen trekken met lichte materialen langs stadswater en proberen zoveel mogelijk en zo groot mogelijke roofvis te vangen.

Sinds twee jaar organiseren wz een competitie streetfishing. Deze competitie is voor jongerenteams en is op een aantal zondagen tussen februari en eind juni. Bij de organisatie van de competitie werken ze samen met de aangesloten hengelsportverenigingen.

Voor de competitie in 2017 zoeken ze een aanstormend marketing- en organisatietalent (HBO) die samen met hen de competitie vorm geeft. Dit betekent dat je een marketingplan maakt om hengelsportverenigingen en deelnemers enthousiast te krijgen, teams gaat werven, prijzensponsors zoekt, sponsorbeleid opstelt, de organisatie van de wedstrijddagen op je neemt en bij de wedstrijden (6 zondagen) aanwezig bent. Daarnaast zorg je samen met de communicatie adviseur voor (online en offline) exposure bij diverse doelgroepen.

Ze verwachten tijdens deze stage een behoorlijke zelfstandigheid maar je wordt natuurlijk wel door hen begeleid. Ze zoeken een stagiair voor 3 dagen (ook 6 zondagen) in de week in de periode van 1 december tot eind juni 2017. Je ontvangt een vergoeding van €250,- netto per maand en daarnaast een reiskostenvergoeding.

Voor meer informatie of aanmelden kun je een mail sturen naar jorke@smwn.nl  of bellen met 0251-745663
Terug

05-10-2016
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank