Win jij in 2017 de Preston Innovations Pole Fishing Pairs Competition.

Het Engelse blad Pole Fishing heeft vandaag de data bekend gemaakt van de twee kwalificatie wedstrijden voor de prestigeuze Preston Innovations Pole Fishing Pairs Competition. Beide wedstrijden worden georganiseerd op het Engelse Barston Lake op 13 november en 28 december.

De eerste drie koppels gaan door naar de op 5 maart 2017 te organiseren finale op het Engelse Woodland View Fishery. In totaal bedraagt de prijzenpot  ruim £11,000 in geld, dat verdeeld wordt over negen koppels. Het winnende koppel gaat met £3,000 – en de Pole Fishing Pairs Trophy naar.De regels zijn vrij simpel. Elke wedstijd dient er gevist te gaan worden met de vaste stok, karpers tellen niet mee en als ass zijn uitsluitend maden, mais, casters, pinkies, wormen, vers de vase en lokvoer toegestaan. Natuurlijk komen daarnaast nog de plaatselijke regels van de desbetreffende Commercial.

Elk wedstrijd wordt opgesplitst in twee delen. Je vist ook mee als gescheiden koppel. Het klassement wordt opgemaakt op basis van het totaal gevangen gewicht. De beste drie koppels gaan door naar de finale op 5 maart.

Het inschrijfgeld bedraagt £50 per koppel per wedstrijd.  Bij inschrijving krijg je per email een bevestiging van deelname. Het deelname bewijs is op naam en niet overdraagbaar. Neem dit dus mee naar de wedstrijd. Voor £50 per koppel extra kun je ook nog meedingen naar de superpoule die er elke wedstrijddag voor 100% uitgaat. De loting vindt plaats om 08.00 uur. Vissen van 10.00 tot 15.00 uur. .

Voor meer info en inschrijven surf je natuurlijk naar de FB page van Barston LakesTerug

22-09-2016
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.evezet.nl
blank