TEAM EVEZET GEEFT ADVIES VOOR EEN VISRIJKE NAZOMER.

Lastiger vangen deze zomer? Evezet kent de remedie tegen tegenvallende resultaten!
Ja, we weten het. Het water is helderder, we hebben meer waterplanten, er zijn teveel aalscholvers, beroepsvissers lijken de wateren te plunderen en het weer werkt ook niet echt mee, etc etc.Wat doen we er nu zelf aan om toch het maximale uit een visdag te halen als het om het uiteindelijke vangstresultaat gaat? Besteden we wel genoeg aandacht aan de details? Zetten we de puntjes wel op de “ i”? Zeven we het voer met alle aandacht of is de accuboor voldoende? Is het voer op kleur voor de omstandigheden? Is de toevoeging van aas met zorg gedaan of is een handje van het een of ander voldoende?

Laten we bij het begin beginnen. Allereerst is het zaak de juiste keuze van voer en of aas te maken! Dat is vaak makkelijker dan je denkt, want voor de meeste gevallen zijn de kant en klare team- , of andere, mixen van Evezet een goede keuze! En dan nog moet je het voer op kleur brengen of op punt stellen v.w.b. smaak en of geur!
Hoe doe je dat dan?Er is geen vaste regel, maar we gaan er vaak vanuit dat brasem en karper gek is op zoet en voorns zijn gek op kruiden en zaden. Anderen zweren bij sterke penetrante geuren.Het is feit dat dat voer met geur en kleur, waar de visser vast in gelooft, bijna altijd het beste resultaat zal opleveren. Ik zeg dus gewoon doen wat jij denkt dat goed is. Bedenk echter wel dat door meer dan de gewoonlijke aandacht te schenken aan het voer en de bereiding er uit elk gekozen lokvoer nog meer rendement te halen is.Wat kun je gebruiken om de kleur aan te passen?

Nou simpel, de Colorboost van Evezet is een in breed kleurenpallet verkrijgbaar ingrediënt dat de kleur versterkt of verandert. Fel geel in een glashelder water werkt niet, zo ook een zwart voer in een modderige klei bodem. Aanpassen is winst, maak je voer op een manier dat het in het water terug te vinden is, maar niet een soort van lichtbron creëert.  Het lokvoer lokt dan niet, maar schrikt af!Dan de smaak. “Over smaak valt niet te twisten”, zei mijn moeder altijd. Ik betwist dat enigszins, want ondanks het feit dat er vele smaken zijn, en evenzovele liefhebbers van die smaken, is stank en een lekkere geur of smaak zoals gezegd lekker! Toch? De grote gemene deler is niet datgene wat je voordeel oplevert! Ga voor goud en wissel wat vaker met smaken , geuren en kleuren! Je vindt dan zomaar de juiste truc voor de heersende omstandigheden en Als je slim bent noteer je die voor later!Onze tip voor de warmere nazomerdagen op kanalen en of meren is,

Evezet teammix Voorn 2 delen
Evezet teammix Brasem 1 deel
Evezet Dreamteammix 1 deel
Zoete mais meel 1 deel
Eventueel aanvullen met turfleem van Evezet om het voer schraler te maken
Voeg 50 gram gemalen coriander toe
Neem de Evezet vloeibare melasse en los die in lauwwarm water op om met deze vloeistof het voer aan te maken. 1 dl op 1 liter.

Het voer bevochtigen in minimaal drie fasen, tussen elke fase even het voertje door de zeef! Net voor het vissen nogmaals bevochtigen en zeven voor het beste resultaat!

Succesgarantie geven we in de visserij niet, het heet tenslotte vissen en niet vangen!

Succes

Team Evezet.Terug

16-08-2016
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank