Leuke vangsten aan de Bernisse

HSV Ons Genoegen uit Spijkenisse organiseert ook dit jaar weer een zomercompetitie. Afgelopen weekend togen de leden voor de 3de keer dit jaar naar de Bernisse. Aangetreden moest er worden voor de 7de wedstrijd alweer. Met een vak op de graskant Simonshaven en een vak aan de zijde van het restaurant opnieuw de oude vertrouwde situatie. Met slechts een enkele druppel mochten we niet mopperen over het weer. Er is kennelijk nu wel voldoende water gevallen. Met 2-jarigen aan de waterkant (Piet Z. en Pat beide nogmaals gefeliciteerd!) was het daarnaast ook een bijna voltallig deelnemersveld. 14 man die er alle vertrouwen in hadden en er eens lekker voor gingen zitten. 

 Het vissen was, als we kijken naar de vangstverdeling, wat minder verdeeld als de vorige editie. Wel blijft natuurlijk de plaatsing in het vak een belangrijk onderdeel. Zo ook dit keer. Op 1 deelnemer na was er in ieder geval door de schrijfmeisjes voor iedereen vis te noteren. Voor de man met een nul was er een schrale troost, met 7 man in het vak 8 punten! Kom daar maar eens om. 

In vak A was er winst voor Wim Langstraat die afwisselend met de stok en de feeder op klantnummer 1 een fraai gewicht van 18.5 kilo wist te scoren. Met bijna 9.5 kilo was er een 2 voor “meneer Piet” Barendregt op kantnummer 4 die zelfs nog even zijn meest trouwe supporter achter hem had staan. “Meneer Henk” was natuurlijk wel bereid Piet van wat tips te voorzien en zie hier het resultaat! Op verzoek van de jarige Piet (Piet Z. dus) zal Henk de volgende keer zijn visie bij de deze Piet neerleggen in de hoop op een beter resultaat dan vandaag. Gelukkig kan Piet Z. zeer goed relativeren en weet hij als geen ander met een glimlach zijn verlies te nemen. 

 In vak B was het opnieuw zaak helemaal achterop het deel Simonshaven te loten. Dit keer waren er 3 man zo gelukkig en visten een 1, 2 en 3 op het laatste deel (daar moet u dus gaan zitten wanneer u eens vrij wilt gaan vissen). Jan Zevenbergen deed het als beste en wist de weegploeg behoorlijk af te matten door bijna 22 kilo te laten klokken. Een 2 was er voor Rens die op de kop bijna 15 kilo wist te scoren. Voor de rest van de resultaten verwijs ik u gaarne naar de uitslag (elders op de site). 

  Volgende wedstrijd:
16 juli 2016 Spui, Zuidland.
Eens kijken of de stijgende lijn van medio juni doorgezet kan worden. Het is daarnaast te hopen dat alle stekken bereikbaar zijn met de auto, anders zal een deel lopend afgelegd moeten worden. Het zij dan maar zo.
Verzamelen om 06:30 uur.
Tot dan!

De wedstrijdcommissie van HSV Ons Genoegen.

Als je meer info zoekt over HSV Ons Genoegen uit Spijkenisse of wellicht lid wil worden van deze HSV surf dan eens via deze link naar de website van de HSV.

 Terug

12-07-2016
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.robbyfish.be
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank