Laatste trainingsdag aan de Lage Vaart.

Jawel, nog een nachtje slapen en het gaat beginnen. De zes deelnemende landen zijn vandaag allemaal aanwezig om de puntjes op de ‘i “ te plaatsen voor de Nations Cup 2016 die morgen begint. Vandaag was het echt een Hollandse dag. Behoorlijk wat westenwind en regelmatig een plens regen op je bol. Als je geen paraplu bij je had, dan had je een probleem..Tussen de regenbuien door doken wij ook even het parkoers op om sfeer te proeven. Kort vissen had vandaag geen zin meer, de meeste deelnemers weten nu wel dat dat alleen maar baarsjes en af en toe een voorntje van een centimeter of acht oplevert. Met de match naar de overkant zag je ook niet zoveel. Als je geen katapult mag gebruiken, is het brengen van voer met zo’n werpstok voor de meeste buitenlanders geen simpel verhaal. De match bleef bij bijna alle deelnemers dus in de tas.


Bijna iedereen was vandaag druk bezig met de 13-meterstok om op die afstand te proberen de brasem te verleiden tot een aanbeet. Secuur vissend moesten de meeste deelnemers echter tandenknarsend toezien hoe anderen gelukkiger waren en af en toe een brasem vingen. Bij de Italianen konden wij in elk geval een deelnemer op de foto zetten met zo’n prachtexemplaar. Ook troffen we de Engelse topper Steve Gardner in het Italiaanse vak aan. Die kans laten we natuurlijk niet lopen en al snel staan Steve en de coach van de Italianen op de foto.


Eind van de middag vindt de captainsmeeting plaats en morgen mogen de Nederlandse heren Patrick Broekhuizen, Wim Fuhler, Thijs Lupsen, Eddy Rijken, John Savelkoul en Frans van Berkel het rood, wit, blauw gaan verdedigen.

De indeling van beide wedstrijddagen ziet er als volgt uit:

Friday 01-07-2016

09.00 – 11.00 Preparation

11.00 – 15.00 1st match

16.30 2nd captainsmeeting at the watersideSaturday
02-07-2016

09.00 – 11.00 Preparation

11.00 – 15.00 2nd match

19.00 Closing diner and prize giving ceremony at Haddock, Archerpad 8-10, 1324 ZZ Almere. Tel. 036-5330646
Terug

30-06-2016
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank