Suzuki Marine onthult 3 lichtgewicht buitenboordmotoren.

Deze week presenteerde Suzuki Marine drie nieuwe lichtgewicht buitenboordmotoren: de DF6A, DF5A en DF4A. De gebruikersvoordelen liegen er niet om: licht, compact, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. door het nieuwe design en kleur zijn de innovatieve draagbare buitenboordmotoren van Suzuki Marine pure eyecatchers op het water.

 

De nieuwe 4-takt buitenboordmotoren van Suzuki Marine zorgen dat watersporters optimaal kunnen genieten van hun hobby op het water. Ze zijn compact met een gewicht vanaf 23,5 kg. Samen met twee stevige handgrepen zijn ze heel gemakkelijk uit het water en in de boot te tillen. De verbeterde brandstof- en smeersystemen maken het bovendien mogelijk dat de DF6A, DF5A en DF4A zonder enige lekkage op drie manieren kunnen worden neergelegd.

Zonder veel inspanning direct het water op

Na opslag hoeft het nieuwe brandstoftoevoersysteem voor gebruik niet voorbereid te worden. Samen met de eenvoudig te gebruiken terugloopstarter betekent dit dat gebruikers bij aanvang van het watersportseizoen zonder veel inspanning direct het water op kunnen. En eenmaal op het water zorgt het nieuwe kantelsysteem voor extra gebruiksgemak.

 

Het smeringsysteem van de DF6A, DF5A en DF4A is uniek vanwege de extra oliedoorgang voor de bovenste en onderste krukas en de voet van de drijfstang. De betrouwbaarheid hiervan is groot vanwege het extra oliefilter, een primeur in deze klasse.

Een ander groot gebruikersvoordeel is de soepele, fluisterstille werking van de buitenboordmotoren, iets waar Suzuki Marine sinds jaar en dag bekend om staat. Dit is deels te danken aan de offset krukas. Die garandeert een soepeler beweging van de zuigers wat vibraties reduceert. Verder zijn verbeteringen doorgevoerd aan de hendel zodat deze minder trillingen doorgeeft aan de hand die hem bedient.Ook de nieuwe DF6A, DF5A en DF4A buitenboordmotoren zijn voorzien van Suzuki Marine’s speciale anti-corrosiebehandeling voor optimale bescherming en zorgeloos gebruik in zout water.

Kortom, reden genoeg om als “varende” roofvisser zo’n motor is ergens te gaan bekijken.Terug

24-06-2016
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank