Contractperikelen in de Domstad.

Al struinend over het internet kom je soms de meest vreemde, en soms ook verontruste berichten, tegen. Zo kwamen we al surfend terecht op de website van Algemene Utrechtse Hengelaars Vereniging, oftewel kortweg A.U.H.V. Tot onze schrik troffen we daar een artikel aan van voorzitter Simon Dekker die melding maakt van problemen met het verlengen van de hengelsportmogelijkheden in de stad Utrecht.

Normaal is dit een formele zaak. Bakje koffie, papieren op tafel en handtekeningen plaatsen. Dit jaar is dit echter anders. De Gemeente Utrecht tapt uit een heel ander vaatje en heeft de nieuwe overeenkomst, t.o.v. de oude, flink aangepast. Als de mannen van de A.U.H.V. deze nieuwe overeenkomst ondertekenen betekent dit meteen een flinke beperking van de hengelsportmogelijkheden in de Domstad.

Het bestuur van de AUHV gaat hier gelukkig niet mee akkoord en is samen met de Federatie en de mannen in Bilthoven druk bezig om een oplossing te vinden voor dit toch wel lastig probleem. Nu maar hopen dat er snel een oplossing komt.Terug

23-06-2016
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank