Shimano Stradic werpmolen fors verbeterd!

In de Stradic molens van Shimano is vanaf dit seizoen het één en ander veranderd. De as is meer naar bove in de molen gebracht waardoor de stabiliteit verhoogd is. De molen is hierdoor beter in balans. Dit heet de G-Free Body. Verder is de molen veel beter beschermd. Dit zogenoemde “Core Protect”, houdt in dat hij volledig afgesloten is tegen vuil etc.Er zit ook geen anti-retour meer op de Stradic modellen. Ook de bekende dubbele slinger van de Stradic is verdwenen en nu weer een enkele slinger geworden. Hij is ook nog lichter geworden. Dat merk je echt als je hem op tilt. Ik heb zelf nog een “oude” Stradic en als ik die nieuwe er naast houd is dat echt een wereld van verschil!

De Stradic heeft bovendien in 2015 de prijs voor “beste molen van het jaar” gewonnen in zowel America als Australië. Beiden enorm grote hengelsport markten, dus dat zegt wel iets… Natuurlijk is ook de nieuwe Stradic in diverse maten leverbaar. Afgebeeld zie je de 2500 maat. Gecombineerd met de Yasei Dropshot hengel van 2.70 meter lengte op deze foto is dit een prachtige combinatie voor het dropshotten vanaf de kant.

Ga je bijvoorbeeld dropshotten of verticalen vanuit de boot, pak dan een Stradic maatje 1000. Maar ook voor de visserij op forel is die 1000 natuurlijk prima, terwijl de 2500 voor het “gewone” witvissen en de nog iets grotere voor het verre feeder werk ook uitstekend passen!Terug

14-06-2016
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank