One Fly vliegvis wedstrijd in Kortenhoef

Na 5 jaar organiseert Peeters Hengelsport op zaterdag 5 en zondag 6 november weer een One Fly vliegvis wedstrijd in de haven van Ottenhome in Kortenhoef. Dat dit weer een spektakel gaat worden mogen we wel stellen. Naast een groot aantal flinke forellen worden er ook nog eens een flink aantal forellen van meer dan 4 pond uitgezet. Daar hoef je als deelnemer niet gelukkig mee te zijn, want vaak gebeurt het dat je met het drillen van zo’n vis je hele speeltijd nodig hebt, terwijl je tegenstanders in die tijd een groter aantal vissen weet te landen. Iedere gelande vis levert één punt op. Omdat er ook wedstrijdvissers meedoen krijgen alle NIET wedstrijdvissers voor de eerste drie gevangen vissen twee punten.

Voor de One Fly is een reglement samengesteld, daarin staat bijvoorbeeld dat je niet dikker mag vissen dan 16/00 en dan zijn er ook nog eens een aantal obstakels in het water gezet. Je moet zelf je vis scheppen en zo zijn er nog een aantal bepalingen.

Ja, de organisatie doet er alles aan om, dat ene vliegje, waar je mee mag vissen, maar zo snel mogelijk te verspelen. Maar dat houdt in dat naast de eeuwige roem er ook nog eens leuke prijzen zijn te winnen. Gelijk met de One Fly houden ze in de zaal van Ottenhome de One Fly Show.

Daar worden de nieuwtjes op gebied van vliegbinden en vliegvissen getoond, er zullen vliegbinders aanwezig zijn, werplessen gegeven worden en nog veel en veel meer.

De toegang en het parkeren is op de One Fly helemaal gratis.

Meer informatie: www.peetershengelsport.nlTerug

09-06-2016
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank