Open koppel bij de Montrealvissers in Mechelen

De Montrealvissers hebben sinds meer dan 60 jaar hun thuiswater op het prachtige 3,5 ha grote natuurpark “Montreal” in Mechelen. Dit park omvat tevens een mooie natuurvijver van 2,5ha groot. Na een herschikking van het bestuur, nu een 5-tal jaren geleden, werden verschillende merkbare positieve verbeteringen gerealiseerd:

 Zo is er de laatste jaren flink gewerkt aan het visbestand met jaarlijks 2 ton brasem(dit jaar zelfs 2,5 ton!). Het karperbestand was reeds van een behoorlijke stand. Dit beleid resulteerde dit jaar in vele wedstrijden waar meer dan 70kg nodig was om te winnen. Het record staat momenteel zelfs op 118,5 kg!

Qua infrastructuur is er een kantine gebouwd en zijn er tijdens afgelopen winters 36 nieuwe vissteigers in tropisch hout aangelegd waar men ruimschoots met twee vissers tegelijk kan op plaats nemen. De beplanting van de oevers werd verder uitgewerkt met een groot gamma van oeverplanten en de aanleg van een schitterende lelievijver is ondertussen ook een feit.


De tijd is dan ook aangebroken om ook vissers buiten onze club te laten genieten van deze mooie realisaties, en meer in het bijzonder door het organiseren van een Open Koppelwedstrijd welke zal doorgaan op zondag 3 juli.

Deze open wedstrijd is opgezet met een “open mind” wat betreft reglementering:

Voederen tijdens de wedstrijd, geen beperking van slaglengte, gebruik van waterlarven, elastiek en pulla kit, haakaas vrij, vissen met bol en gebruik van katapult en cupping-kit zijn hiervan de krachtlijnen. Met deze regels kan iedere deelnemer gebruik maken van zijn favoriete hengelwijze en hengelen op de manier waar hij liefst zijn hobby mee uitvoert.

Deze organisatie gebeurd in samenwerking met Hengelsport LEMMENS van Diest, en geniet verder tevens ruime ondersteuning van sponsors in de hengelsport zoals: ARCA, PRESTON INOVATIONS, COLMIC, TUBERTINI, SENSAS, CHAMPION FEED, MAVER en SPRO/CRESTA. Dat deze toonaangevende marktleiders geloven in dit gebeuren is zeker een niet te onderschatten statement!

De Montrealvissers hebben dan ook de eer om U als deelnemer, of als toeschouwer te mogen begroeten op het Montrealpark, Duivenstraat 56 te Mechelen. Meer info over dit evenement vind U in de flyer in bijlage, en voor verdere vragen kan U steeds bij mij terecht.

Fantastisch weer is alvast besteld en wij hopen U alvast die dag te mogen ontmoeten!

Met Vriendelijke Groeten,

Benny Mertens

De Montrealvissers

 

 

 Terug

01-06-2016
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank