Splicen van de leader.

Als karpervisser is het in orde hebben van je materiaal natuurlijk mega-belangrijk. Je zal toch net je pb aan de lijn hebben en je materiaal is niet oke waardoor je die wereldvis kwijtraakt. Een verkeerd gelegde knoop kan zomaar de oorzaak zijn van het verspelen van een dikke bak. Een belangrijk onderdeel van je montage is de leader.

Regelmatig krijg ik van sportvissers de vraag: “Hoe splice je nu de leader?”.  Met deze vraag ben ik eens op bezoek gegaan bij karpervisser Dave Teeuwen van het Katran Team. Met meer dan 20 jaar ervaring in de karperwereld moet hij ons toch wel uit de brand kunnen helpen. Naast het splicen van de leader laat hij je meteen de montage zien van de Helicopter Rig. Met die Rig kun je eigenlijk overal in Nederland goed uit de voeten. 

Wil jij ook precies weten hoe je nu zelf die lusjes aan het einde van je leadermateriaal maakt? Na het bekijken van deze video weet jij in elk geval hoe je nu je leader het beste kunt splicen.
#Katran #DaveTeeuwen #gijsnederlof #weeswijsappgijs #splicenvandeleader #hoesplicejenueenleader #helicopterrig #rigsTerug

25-11-2021
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank