7 e wedstrijd Oudeschans

Vandaag zijn twaalf vissers aanwezig in het clubgebouw om naar Oudeschans te gaan. Een paar vissers hadden vandaag andere verplichtingen, te weten een familie uitje, vakantie en een nachtkoppel wedstrijd. Tevens was onze nummer één niet van de partij. Henk was vrijdag jarig en moest nog even bijkomen. Namens ons allen nog wel gefeliciteerd. Om 05.15 uur werd de loting gehouden en konden we op weg naar het water, nummers uitzetten en vervolgens na dik een half uur klonk het startsein.Over de dag kunnen we kort zijn al was iedereen nog wel benieuwd of de power food van de voorzitter weer zijn vruchten ging afwerpen. Achterin het parcours werd er een leuk visje gevangen. Verder was het bikkelen. Gelukkig hadden we mooi weer erbij.

Totaal is er vandaag met twaalf man 57.799 gram gevangen. Derde werd Jan Kremer met 7.059 gram, tweede onze Duitse vriend die ook even zijn gram wilde halen na de uitschakeling van zijn elftal op het WK in Rusland. Hij ving 8.720 gram. Eerste werd Chris Lap met 15.190 gram, dat is wel een tijdje geleden. Van harte gefeliciteerd heren. Voorzitter  Jacob verzorgde de prijsuitreiking en daarna ging een ieder weer huiswaarts.


De eerstvolgende wedstrijd is de combiwedstrijd met H.S.V. de Beurs op 22 juli 2018. Opgave bij Jan de Wit telefoonnummer 06-57038078, uiterlijk inschrijven voor 15 juli 2018.

De volgende wedstrijd voor de competitie is op 9 september 2018 verzamelen om 04.45 uur. We gaan dan naar Eemskanaal te Blokum . Vergeet je niet op te geven vrijdag voorafgaande aan de wedstrijd op  hccentrale107@gmail.com 

Tot dan
Terug

08-07-2018
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank